Jessica

Kraamverzorgende

Over mij

Ik ben Jessica van Halderen, geboren in 1977. Ik heb jarenlang gewerkt in de sieradenbranche en bij een cateringbedrijf maar miste duidelijk iets in mijn werk. Het verzorgen heeft altijd al in mij gezeten. Toen ik de mogelijkheid kreeg om mij te laten omscholen tot kraamverzorgende heb ik deze kans met beide handen aangegrepen. Dit bleek een goede keuze, ik oefen mijn vak uit met heel veel plezier. Deze kans en verandering in mijn persoonlijke ontwikkeling
heb ik te danken aan kraamzorg Another Miracle, waardoor ik nu als zzp’er aan de slag ben gegaan.

Ik woon in Hellevoetsluis, samen met mijn vriend en mijn zoon. Wij houden van de wintersport maar slaan een zonvakantie zeker niet over. 

Wil je meer over mij weten? Neem gerust contact met mij op: Bellen/ mailen/ whatsapp

Kraamzorg Spijkenisse: Professionele Hulp door Kraamzorg Jessica

baby in ledikant

Welkom bij Kraamzorg Jessica, uw toonaangevende en betrouwbare keuze voor kraamzorg Spijkenisse. Wij bieden u kwaliteitszorg, praktische hulp en emotionele steun tijdens de bijzondere periode rondom de geboorte van uw kind.

Waarom Kiezen Voor Kraamzorg Spijkenisse?

Als uw keuze voor kraamzorg in Spijkenisse, brengen we ons enthousiasme, professionaliteit en liefdevolle zorg bij u thuis. Ontdek waarom wij de voorkeur krijgen van vele nieuwe ouders in Spijkenisse. Neem contact met ons op

De Taken van een Kraamverzorgende

Een kraamverzorgende doet meer dan alleen de basiszorg voor moeder en baby. Bij Kraamzorg Jessica, gaan we ver boven de standaard uit om ervoor te zorgen dat de overgang naar het ouderschap zo soepel mogelijk verloopt. Leer meer over onze diensten

Wat Kost Kraamzorg Spijkenisse?

Geloven dat iedereen toegang moet hebben tot hoogwaardige kraamzorg, we streven ernaar om onze diensten betaalbaar en toegankelijk te houden. Ontdek de kosten en opties voor uw kraamtijd met Kraamzorg Jessica. Meer over kosten

Aanmelden bij Kraamzorg Jessica

Bent u klaar om deel uit te maken van de Kraamzorg Jessica-familie in Spijkenisse? Wij hebben het aanmeldproces eenvoudig gemaakt. Bezoek onze aanmeldpagina voor meer informatie over het traject.

Planning en Uren

Flexibel en afgestemd op uw specifieke behoeften, we hebben een planning die werkt voor u en uw gezin. Maak kennis met de tijden en planning van Kraamzorg Spijkenisse.

Zorggarantie bij Kraamzorg Jessica

Met Kraamzorg Jessica bent u verzekerd van topkwaliteit zorg. Onze zorggarantie biedt u gemoedsrust, wetende dat wij er alles aan doen om uw kraamtijd zo aangenaam mogelijk te maken.

Kraamzorg Jessica: Uw betrouwbare partner in Spijkenisse

Met Kraamzorg Jessica kunt u rekenen op betrouwbare, professionele en liefdevolle zorg tijdens uw kraamtijd in Spijkenisse. Onze toegewijde kraamverzorgenden staan altijd voor u klaar om te ondersteunen en begeleiden. Met ons als uw partner, kunt u volop genieten van de eerste kostbare momenten met uw nieuwe baby.

Bereik ons vandaag nog

Klaar om uw kraamzorgavontuur te beginnen met Kraamzorg Jessica? Bel ons of stuur ons een e-mail via onze contactpagina. We kijken ernaar uit om u en uw gezin te ondersteunen tijdens deze bijzondere periode.