Jessica

Kraamverzorgende

Over mij

Ik ben Jessica van Halderen, geboren in 1977. Ik heb jarenlang gewerkt in de sieradenbranche en bij een cateringbedrijf maar miste duidelijk iets in mijn werk. Het verzorgen heeft altijd al in mij gezeten. Toen ik de mogelijkheid kreeg om mij te laten omscholen tot kraamverzorgende heb ik deze kans met beide handen aangegrepen. Dit bleek een goede keuze, ik oefen mijn vak uit met heel veel plezier. Deze kans en verandering in mijn persoonlijke ontwikkeling
heb ik te danken aan kraamzorg Another Miracle, waardoor ik nu als zzp’er aan de slag ben gegaan.

Ik woon in Hellevoetsluis, samen met mijn vriend en mijn zoon. Wij houden van de wintersport maar slaan een zonvakantie zeker niet over. 

Wil je meer over mij weten? Neem gerust contact met mij op: Bellen/ mailen/ whatsapp

Kraamzorg Brielle: Jouw Gids voor Uitzonderlijke Zorg in de Regio

Baby kamer met nederland vlag

Kraamzorg Brielle

Welkom bij Kraamzorg Brielle, waar we ons inzetten om jou en je baby de best mogelijke start te geven. Gevestigd in het hart van Brielle, biedt Kraamzorg Jessica een combinatie van professionele zorg en persoonlijke aandacht die uniek is in de regio.

Waarom Kiezen voor Kraamzorg in Brielle?

Bij Kraamzorg Jessica begrijpen we dat elke moeder en baby hun eigen unieke behoeften hebben. Daarom bieden we op maat gemaakte zorgplannen, aangepast aan jouw specifieke situatie. Of het nu gaat om hulp bij de babyuitzet of ondersteuning tijdens de kraamtijd, wij zijn er om je te helpen. Bekijk onze Baby Uitzetlijst voor meer informatie over wat je nodig hebt voor de komst van je baby.

Onze Diensten in Brielle

We zijn trots op ons uitgebreide aanbod aan diensten, die allemaal gericht zijn op het bieden van de beste zorg voor jou en je baby. Van basiszorg voor de baby tot ondersteuning voor de moeder, onze diensten omvatten alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze kraamtijd. Ontdek meer over wat we bieden op onze Dienstenpagina.

Persoonlijk en Dicht bij Huis

Onze zorg is niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk en dicht bij huis. We begrijpen het belang van een vertrouwde omgeving tijdens deze speciale periode. Daarom bieden we onze diensten aan in de hele regio Brielle, zodat je de beste zorg krijgt, precies waar je het nodig hebt. Voor meer informatie over onze lokale betrokkenheid, bekijk onze Homepage.

Aanmelden en Intakegesprek

Een goede start van de kraamzorg begint met een duidelijk begrip van jouw behoeften en wensen. Daarom moedigen we aanstaande moeders in Brielle aan om zich tijdig aan te melden. Tijdens het intakegesprek bespreken we jouw persoonlijke situatie, beantwoorden we al je vragen en leggen we een zorgplan vast dat bij jou past. Dit gesprek is de eerste stap naar een zorgeloze kraamperiode.

Kosten en Zorgverzekering

We begrijpen dat de kosten van kraamzorg een belangrijke overweging zijn. Kraamzorg Jessica biedt transparante informatie over de kosten en dekking door zorgverzekeraars. Wij helpen je graag om te begrijpen wat jouw zorgverzekering dekt en welke opties er zijn voor eventuele aanvullende zorg.

Flexibele Zorguren voor kraamzorg in Brielle

Elke familie is uniek en daarom bieden wij flexibele zorguren die passen bij jouw behoeften. Op onze Urenpagina vind je meer informatie over hoe we de zorguren plannen en aanpassen aan jouw persoonlijke situatie. Ons doel is om de zorg te bieden die jij en je baby nodig hebben, op de momenten dat het het meest uitkomt.

Zorggarantie en Kwaliteitsbelofte

Bij Kraamzorg Jessica zijn we toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit zorg. Onze zorggarantie zorgt ervoor dat je altijd kunt rekenen op de ondersteuning die je nodig hebt, wanneer je die nodig hebt. We zijn trots op onze kwaliteitsstandaarden en zetten ons in om elke moeder en baby in Brielle de best mogelijke start te geven.

Neem Contact Op: Jouw Kraamzorg Reis Begint Hier

Ben je klaar om de reis naar moederschap in Brielle met ons te beginnen? Wij staan klaar om je te ondersteunen. Voor meer informatie, om je vragen te beantwoorden, of om je aan te melden, bezoek onze Aanmeld pagina. Bij Kraamzorg Jessica is jouw zorg onze prioriteit.

Conclusie: Kraamzorg Brielle biedt niet alleen professionele en persoonlijke zorg, maar ook een gemeenschap van ondersteuning en deskundigheid. Kies voor Kraamzorg Jessica, waar we ons inzetten voor het welzijn van jou en je baby.