Jessica

Kraamverzorgende

Over mij

Ik ben Jessica van Halderen, geboren in 1977. Ik heb jarenlang gewerkt in de sieradenbranche en bij een cateringbedrijf maar miste duidelijk iets in mijn werk. Het verzorgen heeft altijd al in mij gezeten. Toen ik de mogelijkheid kreeg om mij te laten omscholen tot kraamverzorgende heb ik deze kans met beide handen aangegrepen. Dit bleek een goede keuze, ik oefen mijn vak uit met heel veel plezier. Deze kans en verandering in mijn persoonlijke ontwikkeling
heb ik te danken aan kraamzorg Another Miracle, waardoor ik nu als zzp’er aan de slag ben gegaan.

Ik woon in Hellevoetsluis, samen met mijn vriend en mijn zoon. Wij houden van de wintersport maar slaan een zonvakantie zeker niet over. 

Wil je meer over mij weten? Neem gerust contact met mij op: Bellen/ mailen/ whatsapp

Kraamzorg Barendrecht: Persoonlijke Zorg voor Jou en Je Baby

Welkom bij Kraamzorg Barendrecht, waar wij, onder leiding van Kraamzorg Jessica, ons inzetten om aanstaande en nieuwe moeders in Barendrecht de best mogelijke start te bieden. Wij begrijpen dat de geboorte van een kind een van de meest bijzondere momenten in je leven is en daarom streven wij ernaar om deze ervaring zo comfortabel en vreugdevol mogelijk te maken.

Waarom Kiezen voor Kraamzorg in Barendrecht?

Kiezen voor Kraamzorg Barendrecht betekent kiezen voor een dienst die zowel deskundig als diep persoonlijk is. Ons team van ervaren en liefdevolle zorgverleners biedt niet alleen essentiële zorg voor je pasgeboren baby, maar biedt ook ondersteuning en advies aan jou als moeder. In Barendrecht staan wij bekend om onze individuele benadering, waarbij wij zorgplannen afstemmen op jouw specifieke behoeften en wensen.

Onze Diensten: Gericht op Jouw Welzijn

Wij bieden een scala aan kraamzorgdiensten in Barendrecht, gericht op het welzijn van zowel moeder als kind. Dit omvat alles van hulp bij borstvoeding en basisverzorging van de baby tot ondersteuning bij het herstel van de moeder na de bevalling. Onze zorg is erop gericht om jou een veilige, comfortabele en ondersteunende omgeving te bieden. Meer over onze specifieke diensten lees je op onze Dienstenpagina.

Jouw Partner in Kraamzorg in Barendrecht

In Barendrecht werken we nauw samen met lokale zorgverleners, waaronder ziekenhuizen en huisartsen, om te zorgen voor een holistische zorgervaring. Onze samenwerkingen stellen ons in staat om een naadloze zorgovergang te bieden vanuit het ziekenhuis naar je eigen thuis. Voor meer informatie over onze lokale betrokkenheid en samenwerkingen, bezoek onze Homepage.

Persoonlijke Zorg en Aandacht

Bij Kraamzorg Barendrecht geloven we dat persoonlijke aandacht essentieel is voor een zorgeloze kraamtijd. Onze kraamverzorgenden zijn niet alleen zorgprofessionals, maar ook een bron van steun en geruststelling. Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en zorgen voor een omgeving waarin jij en je baby kunnen bloeien. Van het bieden van praktische tips voor de verzorging van je baby tot het ondersteunen van jouw herstel, onze zorg is all-inclusive en volledig afgestemd op jouw behoeften.

Voorbereiding op het Moederschap met Kraamzorg Barendrecht

We helpen je niet alleen tijdens de kraamweek, maar ook bij de voorbereiding op het moederschap. Dit omvat het geven van advies over alles, van de babyuitzet tot het inrichten van de babykamer. Ons doel is om je volledig voor te bereiden op deze nieuwe levensfase. Voor hulp bij je voorbereidingen, bekijk onze handige Baby Uitzetlijst.

Ondersteuning Na de Geboorte met Kraamzorg Barendrecht

Naast de zorg in de kraamweek, bieden we ook ondersteuning na de geboorte. Of het nu gaat om het beantwoorden van vragen over de gezondheid van je baby, het geven van voedingsadvies, of het helpen bij de ontwikkeling van een routine, wij zijn er voor je. Onze Zorggarantie verzekert je van voortdurende ondersteuning, ook na de kraamweek.

Aanmelden en Intakegesprek

Een goede voorbereiding begint met het intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en behoeften en maken we afspraken over de invulling van de kraamzorg. We raden aan om je tijdig aan te melden, zodat we alles kunnen regelen volgens jouw voorkeuren. Voor meer informatie over het aanmeldingsproces en om je aan te melden, bezoek onze Aanmeldingspagina.

Jouw Keuze voor Kraamzorg in Barendrecht

Bij Kraamzorg Barendrecht, onderdeel van Kraamzorg Jessica, zijn we er trots op dat we aanstaande en nieuwe moeders in Barendrecht kunnen ondersteunen met zorg van de hoogste kwaliteit. Ons team is toegewijd aan het bieden van een zorgervaring die niet alleen de gezondheid van moeder en kind bevordert, maar ook een liefdevolle en ondersteunende omgeving creëert voor jouw nieuwe gezin.

Of je nu voor het eerst moeder wordt of al ervaring hebt, wij staan klaar om je te ondersteunen met deskundige zorg en persoonlijke aandacht. Voor meer informatie of om je aan te melden voor onze kraamzorgdiensten, neem vandaag nog contact met ons op. Laat Kraamzorg Barendrecht jouw partner zijn in een van de meest bijzondere tijden van je leven.

Ben je klaar om de unieke, liefdevolle zorg van Kraamzorg Barendrecht te ervaren? Meld je nu aan en begin de reis naar een zorgeloze en vreugdevolle kraamtijd.